فضانوردان مشغول کشت فلفل چیلی در ایستگاه فضایی بین‌المللی هستند. محصول این گیاه چهار ماه دیگر برداشت می‌شود.

در روزهای اخیر فضانوردان ساکن در ایستگاه فضایی بین‌المللی کشت فلفل چیلی در فضا را آغاز کرده‌اند. این بخشی از آزمایش‌های کشت محصولات غذایی ناسا است.

دانه‌های فلفل در ماه ژوئن و همراه بیست و دومین مأموریت تجاری تأمین ذخایر فضانوردان به ایستگاه فضایی بین‌المللی ارسال شدند.

این آزمایش OH-۰۴ نام دارد و طی آن ۴۸ دانه فلفل چیلی کشت و محصول آن پس از چهار ماه برداشت می‌شود. فضانوردان می‌توانند پس از سرخ شدن و رسیدن فلفل‌ها از آن استفاده کنند.

شین کیم بروگ، مهندس پرواز و یکی از خدمه مأموریت اسپیس ایکس کر و-۲ با آبیاری این دانه‌ها، آزمایش را آغاز کرد. البته این نخستین‌باری نیست که کیم بروگ محصول کشاورزی در فضا پرورش می‌دهد. او در سال ۲۰۱۶ میلادی به کشت و پرورش کاهو در ایستگاه فضایی بین‌المللی نیز کمک کرد.

فلفل‌های چیلی در ایستگاه فضایی بین‌المللی یک محفظه رشد گیاه به اندازه اجاق گاز آشپزخانه کشت می‌شوند.

این گیاه سرشار از ویتامین سی و مواد مغذی دیگر است و شانس زیادی برای کشت در گرانش صفر دارد. علاوه‌برآن، این گیاه را می‌توان به‌آسانی مصرف کرد و نیازی به پختن آن نیست.

5965

منبع: خبرگزاری ایسنا

۱۱:۳۴ ,۲۷ تیر ۱۴۰۰

اخبار مرتبط


فضاپیمای جونو(Juno) ناسا برای مطالعه بهتر قمر "مشتری" در فاصله‌ای نزدیک به آن قرار خواهد گرفت.

جف بزوس تصمیم دارد پس از کناره‌گیری از سمت خود در آمازون به مرز فضا و ارتفاع ۶۰ مایلی زمین سفر کند.

مریخ نورد چینی ژورانگ (Zhurong) یک عکس سلفی از مریخ به زمین ارسال کرد.

شرکت فضایی خصوصی "بلو اوریجین"(Blue Origin) متعلق به "جف بزوس" مالک آمازون و یکی از ثروتمندترین افراد دنیا بلیت یک صندلی در اولین پرواز فضایی گردشگری ...

تلسکوپ فضایی "هابل" ناسا به دلیل خراب شدن یک رایانه داخلی، فعلا کار خود را متوقف کرده است.

نظر خود را ثبت کنید

ویدیو

عکس

اینفوگرافی